Preinscripci贸

Estimat professor/a:
En el seg眉ent document es pret茅n arreplegar breument la informaci贸 necess脿ria per a preinscriure's en La Marat贸 Al Col路le. Per favor, 貌mpliga TOTS els apartats que s'indiquen a continuaci贸 abans del 20 de setembre. (Places limitades. Els centres es seleccionaran per orde d'inscripci贸)

DADES DEL CENTRE
DADES DEL RESPONSABLE DE L'ACTIVITAT
驴Es l'especialista d'Educaci贸 F铆sica? SiNo
DADES DEL REPRESENTANT DE L'ASOCIACI脫 DE MARES Y PARES DEL CENTRE (AMPA)
ORGANITZACI脫 DE CENTRE (Indicar nom茅s el nombre d'alumnes que van a participar en La Marat贸 al Col路le 2018. Incloure el nombre total d'alumnes per nivell, no solament els que hi ha per aula)
EDUCACI脫 INFANTIL N潞 ALUMNES EDUCACI脫 PRIMARIA N潞 ALUMNES

 

En compliment de la normativa aplicable en mat猫ria de protecci贸 de dades de car脿cter personal, s'informa que les dades proporcionades seran tractades per la Fundaci贸 Trinidad Alfonso Mochol铆, Fundaci贸 de la C.V., amb la finalitat de gestionar la participaci贸 del centre educatiu en el projecte La Marat贸 Al Col路le, aix铆 com la gesti贸 de la relaci贸 que puga sorgir entre la Fundaci贸 i el col路legi arran d'este projecte. Estem legitimats per la relaci贸 contractual que sorgix de la inscripci贸 volunt脿ria del centre al Projecte. En qualsevol moment es podran exercitar els drets (acc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸, oposici贸, limitaci贸 i portabilitat), dirigint un escrit, junt amb una c貌pia del document d'identitat, a la Fundaci贸 en la direcci贸 C/ Poeta Quintana, n潞1 baix, 46003 de Val猫ncia. Per a m茅s informaci贸, www.maratonalcole.com/aviso-legal/
Este sitio est谩 protegido por reCAPTCHA y Google Pol铆tica de privacidad y T茅rminos de servicio .